Erik Richter Strand, filmregissør og livredder.

(this is purely of interest to those who speak norwegian, and perhaps not even them)

Du kjenner neppe Erik Richter Strand, men han var naboen min da jeg var liten og jeg kjenner søsteren hans, Lene. Hun fikk de aller beste karakterene og har endt opp som ambassadesekretær i UD. Erik er også en smarting og har blitt filmregissør.

Jeg har funnet to interessante artikler om ham på nett i det siste. I den ene er det sagt at han skal lage filmen om Varg Veum. Det er greit nok, men mer interessant er det at på et møte i Cannes endte han opp med å redde livet til en fyr ved å bruke Heimlich-metoden til å presse en matbit ut av spiserøret på stakkaren. Heia Erik!

3 thoughts on “Erik Richter Strand, filmregissør og livredder.

Comments are closed.