>Muslimene, muslimene

>Muslimene i Bergen har ifølge BA truet med bønnemøter på Torgallmenningen.

Ifølge demokratene er dette en svært grusom aktivitet. Kanske demokratene ikke har blitt angrepet av telefonselgere, leger uten genser og narkomane bladselgere, siden de mener dette? Torgallmenningen er det stedet i Bergen du aldri kan gå i fred. Prøv selv.

For det første er det ikke mye til trussel, fordi været i denne byen er konsekvent ustadig. Du ligger på kne og skal til med den islamske trosbekjennelsen og plutselig kjenner du regnet piske ned over ryggen på deg. Sånt er kjipt. Veldig kjipt.

For det andre så har Slevende Ord for lengst hatt bønnemøter midt i byen. Snakk om besudling av byrommet.

For det tredje så hadde de fleste “gode” nordmenn sikkert hatt godt av å overvære en fredagsbønn. Så hadde de kanskje skjønt at muslimer ikke ber med AK-47 i hånden, ikke skriker at Bush er en terrorist og generelt sett ikke er bedre eller verre enn resten av befolkningen. Det du ikke kjenner til er ikke nødvendigvis ute etter å ta deg.

One thought on “>Muslimene, muslimene

  1. >Bra sagt, Øystein!
    Jeg syns det er vel så pinlig at en politiker kommer med slike utsagt.

Comments are closed.