>Imponert

>Jeg er ikke skeptisk til folk som har et utsvevende sexliv. Jeg er stort sett imponert over at de har god nok tid til det. Robbie Williams, f.eks. måtte visst ha vitaminsprøyter sist han var på tur til Norden og forførte legestudenter(!).

Anna Nicole Smiths død har ført til de mest bisarre presseoppslag i det siste. Jeg syns det var rimelig sært at sønnen hennes døde da han var på besøk hos moren og hennes nyfødte datter og at hun selv døde noen få måneder senere midt oppe i et par forskjellige rettsaker gjorde ikke situasjonen mindre teatralsk. Anna Nicole Smith var fremdeles i krangel med familien til hennes avdøde ektemann, J. Howard Marshall II om arven og det har blitt lansert ikke mindre enn fire forskjellige potensielle fedre til datteren hennes. I tillegg til kjæresten Howard K. Stern og eksen Larry Birkhead har Zsa Zsa Gabors åttende ektemann (eller niende, det kommer litt an på hvordan du teller) Frederic, prinz von Anhalt, fortalt at han hadde et lengre forhold til Anna Nicole og kan være faren. Frederic er en interessant person. Han har “kjøpt” tittelen prins av Anhalt gjennom å la seg adoptere av en prinsesse av Anhalt i 1980. Uansett, i tillegg til dette har Anna Nicole Smiths søster lansert en teori om at hun hadde latt seg inseminere med sæd fra sin avdøde ektemann for å lettere kunne sikre seg arven etter ham. I tillegg har hun blitt koblet til immigrasjonsministeren på Bahamas. Huset hun bodde i på Bahamas har visstnok tilhørt en annen eks, G. Ben Thompson, og i sann Anna Nicole-stil påsto hun at han hadde gitt henne huset (noe han selv er uenig i). Jeg er egentlig litt forbløffet over aktivitetsnivået på denne damen, hvis hun har balansert en fire-fem menn på samme tid, så kan jeg lett skjønne at hjertet gir opp i 39-årsalderen…

Uansett så tror jeg at DNA-testen som sannsynligvis kommer til å komme i farsskapssaken, blir et enormt antiklimaks. Om en av personene viser seg å være faren, hva skal de så krangle om? For min del så håper jeg nesten at Anna Nicole Smith har et par kort i ermet fortsatt. Det er ganske imponerende at noen klarer å skape så mye overskrifter etter sin egen død. Kanskje det beste hadde vært om hennes avdøde ektemann, J. Howard Marshall, viste seg å være faren. Kun på den måten vil virkeligheten fortsette å være mer absurd enn vi kan innbille oss. Og burde det ikke egentlig være sånn? Hva har vi ikke kjendiser til om det ikke er å leve liv som er så vanvittig sære at vi knapt kan innbille oss det?

One thought on “>Imponert

  1. >så noen oppdatering på emnet? hvem er faren? jeg lanserer herved en teori om at DU er faren, med ditt blikk på alt som skjer rundt damen og innsikt i hennes privatliv.

Comments are closed.