>hykleri hyklera

>Det er litt vanskelig å se hvem som er de største hyklerne i norsk presse for tiden. VG er alltid høytflygende men jeg tviler på at de har like stor betalingsevne som Se & Hør. Se & Hør nekter forresten å oppgi kildene sine, men når de kaller Melnæs for både Judas og Quisling så tyder det vel egentlig på at han snakker sant. Både Judas og Quisling er eksempler på overløpere, hadde han ikke snakket sant hadde de vel heller kalt ham en løgner? Nuvel. Det sies at alle leser Se & Hør eller Titt & Lytt som det heter i møblerte hjem. Jeg våger å tilstå at det gjør jeg ei og at alt som jeg trenger å vite om Se & Hør står på forsiden av bladet og det får jeg stort sett med meg når jeg betaler i kassen på 7-11.

Sven O. har brutt kontakten med sin tidligere “arbeidsgiver”, tok det ham så lang tid å finne ut at han hadde blitt rævkjørt av en journalist??? Hvor dum går det an å bli? Vendela Kirsebom klager stadig over at Norge er så fælt land å bo i og at de filipinske tjenerne er så mye bedre enn de svenske. Janteloven gjør meg ikke spesielt hæppi men er det så ille så ville jeg ha flyttet. Tilgangen på god champagne i dette landet er for dårlig… Jeg må si at jeg er litt misunnelig på Märtha og Ari som dro på ferie med en koffert full av penger. Skjønt, det var vel deres egne penger. Sånt må jo legge en demper på stemningen. Nei, det er hardt å være kjendis.

Sic transit gloria mundi.