a heartfelt moment

I don’t know how to write this and it will probably sound very soppy but I really can’t help it.

I think I’m falling in love and it frustrates me. Not because I don’t want to, but because I don’t really know her. Even though things are looking fine at the moment and I find her very attractive and intelligent, I still feel there is so much to learn about her and I am afraid that I have cooked up this image of her that won’t stand up to reality. I am also afraid of talking too much about it, in case it amounts to nothing and people will ask me for weeks what happened.

The next thing is that I find myself thinking of her, thinking of how we will be together, what things will be like, and the only thing I know, is that no matter how it turns out, it will never be like you imagine it. Yet, at this moment, I cannot help it. I can’t stop myself from doing it, it’s not that easy. I’m very glad that this will be a busy day with little time to stop and think. I will not have the time to think about her and tomorrow, I will call her and see if she’s available to do… something (can’t think of what right now).

Comments are welcome. :-)

11 thoughts on “a heartfelt moment

 1. That’s the way things work :) Sometimes it turns out to be better than you expected, other times it turns out to be nothing at all. There’s really only one way to find out; spend time with her, get to know her better, and see how it all turns out.

 2. Du virker litt fragil for tiden, så vær forsiktig med ditt eget hjerte.
  Du kan gjøre dette på flere måter: Hoppe med hodet først og ikke tenke over konsekvenser, eller du kan gjøre dette med viten og vije. Det vil si at du tenker gjennom konsekvenser både positivt og negativt. Når du har gjort det, så kan du veie opp hva du er mest redd mfor og hva du har mest behov for. Det er noe med det å runde 3o….ingenting er lenger easy som når vi var 15.
  Tenk logisk som du gjør ellers så mye du klarer. Så vil du se en del ting klarere. Skriv lister over pluss og minus. Ja..rett og slett break it down.
  OG sist men ikke minst: lytt til dine egne signaler.
  Lykke til og hold oss oppdatert! 😀

 3. Spør du meg har det snarere blitt lettere med årene, men lett blir det aldri.

  Min filosofi i situasjoner jeg ikke har kontroll på, og ikke kan forutse er å kjøre på og ta et steg av gangen. Ikke tenke på hva som kommer til å skje, men heller tenke på hva som skjer akkurat nå. Shinken shoobu is the only way to go for me.

 4. Fragil? Du traff spikeren på hodet. Egoet mitt har fått et par helt tåpelige slag som jeg ikke helt har forstått og nå tror jeg liksom at det SKAL være sånn.

  Uansett, så tror jeg at alt går bra og vi får se hva hun går for, det er jo tross alt to mennesker involvert og jeg kan jo ikke drive dette alene :) heldigvis

 5. Lett som i at når man var 15 så var forelskelse nok.
  Det er det ikke lenger.
  Nå kreves det mye mere jobbø.
  Noe jeg selv setter stor pris på da.

 6. Ja jeg ser deg ikke slik, derfor jeg sier det.
  Altså som jeg sa tidligere, så har du altid fremstått som sterk og selvsikker.
  Så ta vare på sinnet og kroppen din.
  :)

Comments are closed.