Update

I believe I tried to write an update several times.

Every time I’ve given up and I don’t know why. I could have told you about my trip to Oslo before easter which was great fun, but the details of which are slightly lost in slow memory lapse.

I could tell you about the girls I’m flirting with, but since none of you comment unless it goes wrong, I’m not going to tell you until I botch something. (It’s all hanging in the air at this moment).

Actually I have been very social for the past month. There hasn’t been a day without someone asking me to do something or go somewhere and I really like that. In some sense, I no longer need to take responsibility for meeting people, which feels really good, but is, in some way, rather a selfish thought. I feel like doing things for my friends, in return for what they do for me. I am active in at least six different social circles, the coffee people, the salsa crowds, the nerds, the goths, the live-rpg people turned actors and the music crowd. Not sure how I infiltrated so many different social circles, but I have noticed that I have an enormous amount of friends. I can’t walk down the street without meeting someone, and it feels good.

In some sense, I think I have been so active in real life that I have been less active online. Still, I feel there should be time for an update once in a while.

In many ways, I feel like I’m in the kind of situation I like to be in, to know many different people with different perspectives on life is important to me. Life feels so much better than it has been in a very long time.

12 thoughts on “Update

 1. Vel, det er en jeg danser salsa med. Hun er svært søt, ekstremt flink danser og meget intelligent. Pen er hun også. I tillegg til at vi har vært ute et par ganger, pleier vi å gå og danse sammen. Rent dansemessig er hun “way out of my league”, men jeg har det veldig gøy med henne. Det er derimot litt skremmende at hun er rimelig ung og at jeg har undervist storesøsteren hennes i 2FY(!)

  Den andre er colombiansk og studerer foto på KHiB. Egentlig vet jeg ikke så mye mer om henne for jeg møtte henne like før påske på dominion. Hun var ekstremt flørten og husket meg fra kaffekompaniet fordi jeg hadde løpt etter henne og kompisen hennes med telefonen hans som han hadde glemt igjen. Jeg fikk pent beskjed om at vi -skulle- finne på noe etter påske.

  Den tredje er vel litt mer outsider foreløpig, også en fra salsakurset. Liten og søt og morsom, ganske flørten. Jeg sparer henne til jeg evt driter meg ut med de to andre… :)

 2. Du har sansen for litt eksotiske piker 😀
  Gud så spennende..hun du danser med høres meget lovende ut.
  Og mind you…jeg tenkte Gird var WAY out of my league…så man kan bli overrasket.

 3. som jeg sa til ham: han har en tendens til å bli kjent med eksotiske jenter med spesielle navn som slutter på A.. 😛

 4. Avogtil tror jeg at man må føle seg litt ute på dypt vann for at det skal lykkes, hvis det er for selvfølgelig så mangler man litt av nerven og entusiasmen i det hele.

  Faktum er at jeg får mye mer respons hos de eksotiske pikene, jeg har prøvd å bli kjent med trauste norske jenter, men det ser ikke ut som om vi forstår hverandre. Kanskje jeg er litt for eksotisk selv? Ikke vet jeg.

 5. Jeg ser på deg som meget eksotisk.Faktisk. Du er den mørke litt mystiske typen. Du er en sånn mann jeg tenker” åh han er nok meget intelligent og vet meget og sensuell massage og østlig religion og filosofi.Du er nok en mann som vet hvilke knapper man skal trykke på..for å si det slik 😉

 6. Det er meget sjelden jeg blir sett på som traust og norsk. Det er vel første gangen jeg har hørt det fra noen. :)

 7. Vel, det stemmer jo forsåvidt, jeg kan jo både massasje og østlig filosofi.

  Og jeg har stort sett aldri hørt noen klager fra noen 😉 Egentlig heller det motsatte :):)

 8. Jeg får heller nøye meg med østlig filosofi og en full rocco jeg da. Det funker visste det også. 😀
  Uten at jeg skal sitere noen på noe de har pleid å si altså.
  Hahahaha.

 9. Jeg tror at det å ikke ha tid til internett fordi du har for mye RL på gang er en god ting! Håper du får napp =)

Comments are closed.