Saturday

Today, for the first time in ages I feel really really good.

There are several reasons for this, a friend of mine who has felt really horrible for quite some time has found a girlfriend. In addition I have had an epiphany about myself which really puts what I’m doing into perspective. It makes me feel like the stillness after a storm, like I’m on a plateau looking down on the rest of the world, like I’ve left my personal madness behind. Leaving unnecessary metaphors behind, I feel better than I have in a long time.

Dominion yesterday was fun, slightly over the top and with some unnecessary intrigues after closing time. I really had fun dancing. 😀

3 thoughts on “Saturday

  1. Var du på Dominion i går? Nå ble jeg enda mer lei meg for at jeg baestemte meg for ikke å gå. Ikke for det, hadde sikkert ikke kjent deg igjen om jeg så deg der uansett!

  2. Joda. Jeg er rimelig lettgjenkjennelig. Ta en titt på bildene fra sist og let etter fyren uten hår på hodet og hvit genser. :)

Comments are closed.